View Our Website View All Jobs

Ekonomiassistent till internationellt, entreprenörsdrivet företag

Vill du jobba som Ekonomiassistent på Ticmate, ett internationellt entreprenörsdrivet företag med huvudkontor i Stockholm?  

Då kan du vara personen vi söker!

Vilka är vi?

På Ticmate jobbar vi för att berika människors liv genom att informera om och ge tillgång till biljetter vi säljer online till internationella evenemang över världen.

Vårt mångfacetterade team jobbar från många olika länder, som t.ex Sverige, Danmark, Spanien, Tyskland, Österrike och USA. Vi hanterar i dagsläget över 420 websidor på 35 språk och är hittills aktiva i 120 länder!

Ticmate är ett värderingsdrivet företag och vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet och sätter samtidigt en ära i att jobba effektivt. Vi arbetar agilt och kombinerar dynamik med att ha ordning och reda. 

Vem söker vi?

Vi söker nu en ekonomiassistent på ca 80% och som gillar när tempot stundtals är högt och en har flera deadlines att nå.

Du kommer sköta vår leverantörsreskontra och löpande bokföring i ekonomisystemet Standard ERP - Hansaworld, vara behjälplig vid månadsrapportering och månadsbokslut, göra utbetalningar och ha koll på återbetalningar, hantera mailkommunikation med bolagets leverantörer, förbereda ekonomiska underlag för analys och rapportering till ledningen, skicka travelcards, sköta posthantering, arkivering, samt visst övrigt kontorsarbete.

Tjänsten är placerad vid Ticmates huvudkontor i Gamla Stan i Stockholm och det finns även möjlighet till distansarbete någon dag i veckan.  

Stämmer det här in på dig?

  • Du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete
  • Tidigare erfarenhet av internationell redovisning, gärna inom resebranschen, är ett plus
  • Du tycker om att arbeta strukturerat och självständigt samtidigt som du är en lagspelare
  • Du har goda kunskaper i Excel
  • Du är noggrann och pålitlig och trivs med visst repetitivt arbete
  • Du kommunicerar på svenska och engelska i tal och skrift

Vi erbjuder dig en möjlighet att ingå i ett växande, effektivt team som arbetar i en informell, internationell miljö där du har goda utvecklingsmöjligheter. Vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt. 

Tycker du att det här låter intressant och tror du att du har det vi söker?

Välkommen med din ansökan här. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail.

Läs mer om oss på Ticmate.se

Read More

Apply for this position

Required*
Apply with Indeed
Attach resume as .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, or .rtf (limit 5MB) or Paste resume

Paste your resume here or Attach resume file