View Our Website View All Jobs

Digital marknadsansvarig

Vilka är vi?

Ticmate är ett privatägt, entreprenörsdrivet och snabbväxande företag på en global marknad som säljer biljetter till över 4000 evenemang och attraktioner i 30 världsstäder. Vi driver för närvarande 424 nischade websidor på 20 språk och vårt internationella team på 22 anställda och 15 nära konsulter finns förutom i Sverige även i Danmark, Spanien, Tyskland, Österrike och nu även i USA där vi sedan i februari har öppnat ett kontor i New York. Ticmate är varumärkesregistrerat i 42 länder och har de senaste 6 månaderna kunder från 91 länder.

På Ticmate brinner vi för att berika människors liv och bidra till en ökad kulturell förståelse genom att enkelt och tryggt erbjuda biljetter till aktiviteter och upplevelser runt om i världen.

Vi växer organiskt och omsätter närmare 200 miljoner kronor på årsbasis och bolaget har varit lönsamt sedan 14:e dagen. Ticmate är ett DI Gasellföretag och målsättningen är att omsätta en miljard kronor om 5–7 år med en årlig tillväxt på 30% samt 5% marginal.

Upp till 10% av Ticmates vinst går till välgörenhet.

Vad söker vi?

Vi vill nu stärka bolaget med en person som skall växa in i rollen som ansvarig för hur bolagets siter marknadsförs och konverterar samt hur bolagets digitala affärsutveckling genomförs, såsom den mobila transformationen.

Den vi söker ska vara en av de drivande att lyfta bolaget till nästa nivå (2.0) och bl. a. vara en injektion till den historiskt starka innovationskraften, en årlig tillväxt på 30% samt sunt rörelseresultat.

Tjänsten skall driva relevant trafik till siterna i samråd med våra specialister, där sökordsmarknadsföring är helt dominerande. Tjänsten är ansvarig för utveckling och drift av CRM-åtgärder såsom nyhetsmail, retention, customer lifetime value, kampanjer med producenter samt branding och PR.

Tjänsten är ansvarig för hur siterna konverterar och följer kundens köpbeteende och tjänstens team skall ansvara för användarupplevelsen (UX). Även här har bolaget en rad specialistkonsulter där en viktig funktion i tjänsten är att ha den övergripande kontrollen och samordna utvecklingen så arbetet flyter smidigt mellan sitt team, bolagets tekniska team och bolagets produktteam.

Tjänsten kommer i nära samarbete med VD samla och förädla teamets kunskap, identifiera möjligheter, prioritera och driva utveckling av Ticmates affär.

I tjänsten ingår att identifiera, prioritera, rekrytera och on-boarda nya personer till sitt team. Bolaget fyller 10 år och genomför nu Ticmate 2.0 där bl.a. denna tjänst bildas och det kommer omgående rekryteras personer som rapporterar till tjänsten så du har möjlighet att bygga ditt eget team från grunden.

Tjänsten rapporterar direkt till VD.

Vem söker vi?

  • Vi söker en trygg och stabil person med högt driv och ambitionsnivå som stimuleras av att övergripande driva affären framåt och även dyka ner i detaljerna.
  • Du trivs i ett snabbföränderligt digitalt landskap med tekniska utvecklingar och snabba konsumentbeteendeförändringar.
  • Du skall vara mycket bra på att interagera med människor och samtidigt ha förmågan att arbeta självständigt.
  • Du besitter goda kommunikativa färdigheter både i tal och skrift, samt har en hög analytisk förmåga. Då bolaget nu kompletteras med fler mellanchefer är det extra viktigt att du delar och blir budbärare av Ticmates värderingar såsom nytänkande, glädje och transparens.
  • Du känner dig bekväm i ett företag som står för såväl nytänkande som disciplin. Ticmate fungerar snabbrörligt och flexibelt i vardagen, men följer i det längre perspektivet samtidigt konsekvent och i en jämn fart den satta affärsplanen.
  • Du är en Mate som smörjer en agilt växande organisation.

Vilka kompetenser söker vi?

Du är gärna ekonom med fördjupning inom marknadsföring eller motsvarande utbildning. Önskvärt med erfarenhet av sökordsmarknadsföring, e-handel och personalansvar.

I vårt globalt växande företag är internationell erfarenhet och eller anknytning en merit samt att du behärskar engelska väl i tal och skrift.

Känner du igen dig i beskrivningen och tycker tjänsten verkar intressant?
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan snarast. Vi tar inte emot ansökningar via epost.

Ansök och läs mer om oss här ticmate.se

Read More

Apply for this position

Required*
Apply with Indeed
Attach resume as .pdf, .doc, or .docx (limit 5MB) or Paste resume

Paste your resume here or Attach resume file